Report item
Item specifics
  • Voltage: 12V
  • Output Power: 12V@
  • Item Length: 17
  • Item Width: 7.5
  • Item Height: 3
  • Item Weight: 1.2
  • Item Type: Battery Charging Units
  • Battery Cell Composition: Lithium polymer battery
  • Battery Power: 50800 mA
  • Battery Charge Time: 4-5 Hours
  • Battery Average Life: 3000 circles
  • Battery Specific: Battery Charging Units
  • Number Of Batteries: 1 piece
  • Battery Specific:: Multi-Function Mobile Power Bank
  • Item Name: Car Jump Starter 50800mah
  • Package: Plastic Carry Case
  • Color: Yellow
  • Function: 12V Car Emergency Start
  • Can work: Petrol/Diesel Engine
  • Car Jump Starter Highlights: WIth Saftey Hammer Inside blade can cut seat belt
  • Original Place: China
  • Shipping: Netherland Post Airl Mail
  • Peak current: 600A(3S)
Product Description

2016Best Mini Portable Car Jump Starter 50800mah Emergency Start 12V for Petrol Engine Multi-Function Power Bank Battery 

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

PLS Attention:

1.New function: There are emergrncy hammer and blade for help in the case of the car is drop of  the river and Oceansea.

2.This jump starter supports 4 kinds plug optional: EU/US/UK plug, please tell me which plug you need when you place order, OTHERWISE will send the plug by default!

3.The jump starer support both 12V Gasoline vehicles

4. Because China POST/DHL/EMS etc shipping not accept battery ship, so we will ship by NL post, if you need more quantities, pls contact us modify price for you !

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

Car Jump Starter Highlights:

1.Dual USB Interface
2.For Petrol Cars 
3.WIth Saftey Hammer Inside blade can cut seat belt 
 
50800mah Car Jump Starter Functions:
Car, mobile phone, PSP, MP3/MP4/MP5,Tablet PC, PDA,Camera etc. 
1: Car emergency start charging,Enhanced 12V Petrol Version.
2: Mobile phone & Digital Product Charger
3:SOS Flashlight
4.Livesaving tools: safety hammer function, inside blade can cut safety belt when there is danger.
aeProduct.getSubject()
50800mah Car Jump Starter Specifications: 
Model Name: Enhanced 12V Petrolic Version
Capacity:50800mAh 
Dimension: 160mm*75mm*28mm
Output: 12V=2A 16V=3.5A 19V=3.5A
Start current: 300A
Peak current: 600A(3S)
USB Output: 5V=2A
Cycle Life: 3000 times
Charger Mode: CC/AC 12.6=1A
Using temperature:-45~85 Degree
Package: Plastic box
Master switch
Switchable Voltage: 12V/16V/19V 
aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()
aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()
Operation Instructions for Staring Car Engine: 
1.Before start the car,please make sure the hose minimum 3 LED indicated light on,then connect the blue plug fully seated into the host socket, and confirm the cable indicator is off. 
2.Connect the Red clip to the positive(+)battery terminal, Black clip to the negative(-)battery terminal. 
3.Start the vehicle. 
4.When the vehicles starts, please make sure pull up the clamp cable from power bank and then from  
the car battery. Please do not connect the red and black clip to the vehicle battery terminals  
more than 30s.
aeProduct.getSubject()
 
Car Jump Starter Instructions For Use:
1, Select the appropriate voltage and connector for the electronic device to charge / power supply
 
2, Press the switch to start charging when your device connected with EPOWER; If you unplug the 
cable, auto-sleep will start in one minute.
 
3, Five lights will flash circularly during the charging by EPOWER and all lights will keep bright when 
your device is full-charged.
 
4, During the charging for your device, LED lights indicate the balance power of built-in battery of EPOWER. Four lights indicate 80% balance, three lights indicate 60% balance, two lights indicate 40% balance and one light indicates 20% balance. The built-in battery is empty when all LED lights start to flash.
 
5, Press the switch five seconds to start If you want to use LED for illumination and select the 
status ( light, strobe, SOS, close) by pressing the switch to transform.
 
6, Store the product in a cool and dry place and away direct sunlight.
 
aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()
50800mAh Car Jump Starter Package List:
1 x 50800mAh 12V Version Power Bank for Petrol Cars 
1 x Home Power Plug 
1 x car charger (vehicle cigarette lighter cable) 
1 x laptop charging cable 
8 x laptop connector 
1x 4-in-i mobile phone adapter 
1 x Storage Battery Wire Clip 
1 x English user manual(Data Sheet) 
1 x Plastic Box
 
Car Jump Starter Cautions:
To avoid from accidents,make sure note the following cautions.
1:Take off the main unit within 30 seconds after starting the car.
2:Don\'t clip the two terminals at the same end on the battery.
3:Don\'t Disassemble the unit.
 
Car Jump Starter Warm Tips:
There are 4 Kinds of Power Plug Adapter: US Plug/EU Plug/UK Plug
When u place order, please kindly let me know which kind of adapter u need ,OR EU Adapter will be shipped by DEFAULT!

 

aeProduct.getSubject()

Some  Questions Frequently Asked By Our Customers:
Question 1: What functions does start power supply have?
Answer: the starter power is mainly used to charge the portableelectronic devices,such as mobile smart  phone,tablets,portable gaming,systems,digital cameras,camcorders,bluetoothheadsets,portable GOS  devices,and any other DC 5V powered electronic devices.It can also jump start a drained car battery  with the jumo starter cables.There\'s also an included ultra-bright LED light that can be used as a  flash light or SOS signal flashing light.
 
Qutstion 2: How can LED emergency lighting be truned on?
Answer: Turn master switch of start power to "ON" and press"power button" for 3
seconds to start flashlight function. Afterwards, press  "power button" LED function to
turn normal on to flickering,SOS distress signal light; press "power button" to directly
turn it off.
 
Question 3:The start power supply has 19V and 12V output functions, how can V number be switched?
Answer: the start power supply can guarantee several V number selection. Before charging with start
power supply,press "power button" for short time to switch among different V numbers and
corresponding indicator light are normally on, Different products use different voltage, eg.: laptop
generally have 19V and 16V. Before use, please confirm products V number.
 
Question 4: How can an auto be started?
Answer: if an auto can not be started by the storage battery because of various reasons,the start
power supply can exert supernatural effects.At first ,inspect electrical quantity of start power.
Generally,the auto can be started when there is one check display of indicator light. Connect  positive
and negative polarise of storage battery with positive and negative polarities of storage battery.  After
red polarities and black polarities are clamped,insert plug of battery terminal into start outlet of  start
power,turn auto key to star auto. After start the auto,remove clamps from battery.
 
Question 5:Will reversing polarity connections of the jump start cable damage the vehicle?

Answer: No,the start power is very safe with comprehensive protection, If you
accidentally connect the red and black cable clamps to the wrong polarity terminal and
attempt to jump start the vehicle,the fuse will be blown and will cut the power
immediately to prevent injury and avoid damaging the vehicle.
 
Question 6: What if it doesn\'t jump start the vehicle?
Answer: If the start power fails to jump start the engine,please wait at least 10 seconds before   attempting to try again,it is also highly recommended to replace the vehicle battery once every 2 or
3 years.
 
Question 7: How many times can the start power jump start a vehicle?

Answer: Approximately 20 times with a 100% fully charged battery.Results may vary  depending on owner usage and vehicle engine displacement.
 
Question 8: How can start power supply be charged?
Answer: turn product switch to "ON", Use home adapter or Car adapter connected to  220V(110V-240V) commercial power or 12V car powersupply,product will begin to  charged. the indicator light will be flash all time. when four indicator light are on,it
indicates the power supply has been full charged!
 
Question 9: How long will it take to fully charge the start power to max capacity?

Answer: 5-6 hours.Depending on the current battery charge indicator, local voltage and local   environment
 
Question 10: How long is he start power\'s standby time?

Answer: The typical standby time of the start power is 3 months fully charged.
It is recommened to charge the start power once every 3 months to prolong its service life.Result may
vary depending on owner usage.

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

aeProduct.getSubject()

Special precautions for use of mobile power

1, should start the car blue plug firmly inserted in place, otherwise it will affect the results.
2, start the car, the blue power indicator light is best to over 60%, thus extending the life of the product.


3. If the car can not be started and not forcibly continue to start, to check whether the battery clip clip good, original car battery head is rusty, dirt. After the clean-up continues to boot.
 

4, during the boot process, if the vehicle has failed to start (1-2 times) and not forcibly continue to boot, should further examine whether there are other faults, there would be damage to the blown fuses and turn on the power of the phenomenon.
 

5: start the car has been used clip ports use a pump and other electrical components, the need to open the switch to OFF.
 

6: Our car power supply 400A and 600A of different styles, if the parental car exceeds the number of product A, the power to start the car in the process, will play an automatic power-off protection, re-activation plug in the charger is ready for use.
 

7: In the automotive supply and completely without electricity, the automobile power supply clip clip directly above the positive and negative in the car, you can start, if the car is in electric case, remove the positive electrode, the clip to take iron above, the negative anode clip above. to start.
 

8: The first time you start the car, the product needs to finish inside the electrical discharge, then plug the charger, then go start the car.

 

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 1.4kg (3.09lb.)
  • Package Size: 28cm x 20cm x 10cm (11.02in x 7.87in x 3.94in)
Shipping
Calculate your shipping cost by country/region and quantity.
Quantity: Ship to:
Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 1.4kg (3.09lb.)
  • Package Size: 28cm x 20cm x 10cm (11.02in x 7.87in x 3.94in)
Payment
We support the following payment methods. All payments made on AliExpress are processed by Alipay.