Report item
Item specifics
  • Voltage: 5V
  • Output Power: W
  • Item Length: 16.5
  • Item Width: 7.5
  • Item Height: 2.8
  • Item Weight: 1.2
  • Item Type: Car Batteries
  • Battery Cell Composition: ABS Flame retardant material
  • Battery Power: 68800mAh
  • Battery Charge Time: About 4 hours around or Longer
  • Battery Average Life: exceed 3000 cycles
  • Battery Specific: Car Jump Starter Power Bank
  • Number Of Batteries: 1
  • Product Name: 68800mAh Car Emergency Starter
  • Battery Package: Plastic Box
  • Car Jump Starter Power Feature: New Car Jump Starter 68800mAh
  • Car Jump Starter Power Color: As the picture show
  • Item Type: Battery Charging Units
  • Function: Works For 12V Petrol Car / Motorcycle / Digital Product
  • Start Current / Peak Current: 300A / 600A
  • Battery Average Life: More Than 3000 Times
  • Battery Specific: Works For 12V Petrol & Diesel Car / Motorcycle / Digital Product
  • Original Place: China
Product Description


2016 New Arrival 68800mAh Car emergency Jump Starter Booster Mini Portable Emergency Battery Charger for Petrol & Diesel Car 

Note 1  : about the type of car 

Compatible with 4.0L and lower gas/petrol engines and 2.5L diesel powered vehicles.

Note 2  : please leave which type of plug you need, if no leave message when place order, will send by random
aeProduct.getSubject()

 

 

 

 

aeProduct.getSubject()

 

68800 is the name of device,not the real capacity,due to limited volume,in fact,12000mAh is the largest capacity.More than 12000 mAh is impossible. pls notice this before you place the order. thanks!

Product Description:

capacity : 68800mah

USB Output: 5V/2A 

Charge mode: 12V/1A 

Start current: 300A 

Peak current: 600A(3s) 

Cycle life: 3000 times 

Applicable temperature range: -20-60c 

Feature:

Charge for mobile phones and laptops, starting cars, adjustable LED lights It has 3 different kinds of lighting modes - you can use the flashlight and SOS

lights in the dark in case of emergency Multi-functional emergency kit that contains a car power bank. It uses high-power battery that supports fast charging, low self-discharge, up to 3,000 charging cycles 

Product Highlights: 

1,The smallest and lightest portable power with patented technology in the current market. 

2,Use high capacity and high power battery.Support fast charging, low self-discharge,cycles can reach 30000 times. 

3,Support 12V vehicle jump start and charge for various cell phones,PSP,MP3/MP4, PDA, Notebook, car refrigerator and so on. 

4,Support 3-kind lighting modes. 

5,Multiple safety protection design ensure jump starter zero defect. 

Used For:

Car, mobile phone, PSP, MP3/MP4/MP5,Tablet PC, PDA,Camera etc. 

1: Car emergency start charging,Enhanced 12V Petrol Version.Petrol Car Generic Version.

2: Mobile phone&Digital Product Charging

3:SOS Flashlight

Package including: 

1x  jump starter battery 

1xCar charger adapter( please note which type you need) 

1x(4 in 1)USB Charge Cable 

1x Storage battery wire clip 

8x Laptop adapter 

1x User manual

aeProduct.getSubject()

 

Operation Instructions for Staring Car Engine:

1.Before start the car,please make sure the hose minimum 3 LED indicated light on,then connect the blue plug fully seated into the host socket, and confirm the cable indicator is off.

2.Connect the Red clip to the positive(+)battery terminal, Black clip to the negative(-)battery terminal.

3.Start the vehicle.

4.When the vehicles starts, please make sure pull up the clamp cable from power bank and then from 

the car battery  . Please do not connect the red and black clip to the vehicle battery terminals 

more than 30s.

product picture  

 aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

 

 








































































































































Instructions for use:

1, Select the appropriate voltage and connector for the electronic device to charge / power supply

2, Press the switch to start charging when your device connected with EPOWER; If you unplug the 

cable, auto-sleep will start in one minute.

3, Five lights will flash circularly during the charging by EPOWER and all lights will keep bright when 

your device is full-charged.

4, During the charging for your device, LED lights indicate the balance power of built-in battery of 

EPOWER. Four lights indicate 80% balance, three lights indicate

60% balance, two lights indicate 40% balance and one light indicates 20% balance. The built-in

battery is empty when all LED lights start to flash.

5, Press the switch five seconds to start If you want to use LED for illumination and select the 

status ( light, strobe, SOS, close) by pressing the switch to transform.

6, Store the product in a cool and dry place and away direct sunlight.
aeProduct.getSubject()

aeProduct.getSubject()

aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()

 
 
aeProduct.getSubject()aeProduct.getSubject()
Some  Questions Frequently Asked By Our Customers:
 
Question 1: What functions does start power supply have?
Answer: the starter power is mainly used to charge the portableelectronic devices,such as mobile smart  phone,tablets,portable gaming,systems,digital cameras,camcorders,bluetoothheadsets,portable GOS  devices,and any other DC 5V powered electronic devices.It can also jump start a drained car battery  with the jumo starter cables.There\'s also an included ultra-bright LED light that can be used as a  flash light or SOS signal flashing light.
 
Qutstion 2: How can LED emergency lighting be truned on?
Answer: Turn master switch of start power to "ON" and press"power button" for 3
seconds to start flashlight function. Afterwards, press  "power button" LED function to
turn normal on to flickering,SOS distress signal light; press "power button" to directly
turn it off.
 
Question 3:The start power supply has 19V and 12V output functions, how can V number be switched?
Answer: the start power supply can guarantee several V number selection. Before charging with start
power supply,press "power button" for short time to switch among different V numbers and
corresponding indicator light are normally on, Different products use different voltage, eg.: laptop 
generally have 19V and 16V. Before use, please confirm products V number.
  
Question 4: How can an auto be started?
Answer: if an auto can not be started by the storage battery because of various reasons,the start
power supply can exert supernatural effects.At first ,inspect electrical quantity of start power. 
Generally,the auto can be started when there is one check display of indicator light. Connect  positive
and negative polarise of storage battery with positive and negative polarities of storage battery.  After
red polarities and black polarities are clamped,insert plug of battery terminal into start outlet of  start
power,turn auto key to star auto. After start the auto,remove clamps from battery.
  
Question 5:Will reversing polarity connections of the jump start cable damage the vehicle?
Answer: No,the start power is very safe with comprehensive protection, If you
accidentally connect the red and black cable clamps to the wrong polarity terminal and
attempt to jump start the vehicle,the fuse will be blown and will cut the power
immediately to prevent injury and avoid damaging the vehicle.
  
Question 6: What if it doesn\'t jump start the vehicle?
Answer: If the start power fails to jump start the engine,please wait at least 10 seconds before   attempting to try again,it is also highly recommended to replace the vehicle battery once every 2 or 
3 years.
 
Question 7: How many times can the start power jump start a vehicle?
Answer: Approximately 20 times with a 100% fully charged battery.Results may vary  depending on owner usage and vehicle engine displacement.
 
Question 8: How can start power supply be charged?
Answer: turn product switch to "ON", Use home adapter or Car adapter connected to  220V(110V-240V) commercial power or 12V car powersupply,product will begin to  charged. the indicator light will be flash all time. when four indicator light are on,it
indicates the power supply has been full charged!
  
Question 9: How long will it take to fully charge the start power to max capacity?
Answer: 5-6 hours.Depending on the current battery charge indicator, local voltage and local   environment
 
Question 10: How long is he start power\'s standby time?
Answer: The typical standby time of the start power is 3 months fully charged.
It is recommened to charge the start power once every 3 months to prolong its service life.Result may 
vary depending on owner usage. 

MO-1MO-2MO-3MO-4MO-5

Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 1.5kg (3.31lb.)
  • Package Size: 25cm x 18cm x 8cm (9.84in x 7.09in x 3.15in)
Shipping
Calculate your shipping cost by country/region and quantity.
Quantity: Ship to:
Packaging Details
  • Unit Type: piece
  • Package Weight: 1.5kg (3.31lb.)
  • Package Size: 25cm x 18cm x 8cm (9.84in x 7.09in x 3.15in)
Payment
We support the following payment methods. All payments made on AliExpress are processed by Alipay.